Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Flexibiliteit is erg belangrijk geworden. Flexibele werktijden en werkplekken, maar ook flexibiliteit in je loopbaan. Voor werkgevers worden skills en competenties steeds belangrijker. Wil je iets anders maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen in je zoektocht.

Startfest Scheemda

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
De Toekomst, Scheemdermeersterweg 37 in Scheemda

GA! Op 27 juni is de vierde editie van StartFest! Locatie is de monumentale oude strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. Van 10:00 tot 19:00 uur staan de deuren wijd open en heten we je graag welkom!

StartFest is hét festival als je op zoek bent naar een opleiding of naar (ander) werk! Wij inspireren je en helpen je op weg. Op StartFest draait alles om ontwikkeling en het ontdekken van talenten. Iedereen is welkom: jong of oud, wat je opleiding, werkervaring of achtergrond ook is. We kijken niet naar een CV, maar naar wat je kan.  Onze medewerkers lopen rond om met je in gesprek te gaan, je ontmoet werkgevers en opleiders, je kunt meedoen aan leuke en boeiende workshops, presentaties en interactieve sessies bijwonen en bij festivalsfeer mag natuurlijk live muziek en foodstrucks niet ontbreken. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat, (meer) wil gaan werken, een (andere) baan zoekt, wil beginnen met een opleiding, vrijwilligerswerk of een oriëntatie overweegt, StartFest biedt de mogelijkheid om te ontdekken, te leren en te groeien.

Zet jij je eerste stap richting jouw toekomst? Kom naar De Toekomst in Scheemda!

Aanmelden is niet nodig! Kom langs tussen 10.00 en 19.00 uur.

Klik hier voor meer informatie

Leerwerkloket
Leerwerkloket Groningen