Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Flexibiliteit is erg belangrijk geworden. Flexibele werktijden en werkplekken, maar ook flexibiliteit in je loopbaan. Voor werkgevers worden skills en competenties steeds belangrijker. Wil je iets anders maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen in je zoektocht.

Contact met ons

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er voor je zijn. Wij werken vanuit Groningen waar we in het pand zitten van het UWV-Werkbedrijf Groningen en de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 in Groningen (vlakbij de Euroborg).

We kunnen ons echter ook voorstellen dat je het qua reistijd minder prettig vindt om naar Groningen te komen. Woon je in de omgeving van Stadskanaal en Winschoten dan kun je in gesprek met Henk Marrink. Woon je in de omgeving van Delfzijl en Uithuizen dan kun je in gesprek met Wieka Vogelzang. Dit kun je aangeven op het contactformulier bij loopbaan/verzoek/motivatie.

Om een passende afspraak met je te maken verzoek ik je om bij loopbaan/verzoek/motivatie ook aan te geven op welke dagen/dagdelen je beschikbaar bent voor een afspraak.

 

Heb je de voorkeur voor een telefonisch gesprek? Ook dat is mogelijk, dat kun je aangeven op het contactformulier. 

Privacy Statement Leerwerkloket Groningen

Afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Wil je daarbij de gewenste dagdelen doorgeven? Wij zijn iedere dag beschikbaar voor gesprekken behalve op vrijdagmiddag. Wij nodigen je zo snel mogelijk uit via de mail. Mocht je binnen 2 werkdagen geen reactie van ons hebben gehad, laat het ons weten via groningen@leerwerkloket.nl. Hou er rekening mee dat onze uitnodiging onbewust in je spambox terecht kan komen. Graag tot ziens! 

 

Situatie
Gesprek op de vestiging of telefonisch
Wij bieden je de keus tussen een persoonlijk gesprek en een telefonisch adviesgesprek.
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  groningen@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.