Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Flexibiliteit is erg belangrijk geworden. Flexibele werktijden en werkplekken, maar ook flexibiliteit in je loopbaan. Voor werkgevers worden skills en competenties steeds belangrijker. Wil je iets anders maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen in je zoektocht.

Contact met ons

We hebben de coronamaatregelen gelukkig voor het grootste gedeelte achter ons gelaten. Wij vinden het heel fijn dat we je weer kunnen uitnodigen op onze vestiging in Groningen.

We kunnen ons echter ook voorstellen dat je het minder prettig vindt om naar Groningen te komen. Wij bieden je daarom de keus tussen een persoonlijk gesprek op de vestiging en een telefonisch adviesgesprek. 

Privacy Statement Leerwerkloket Groningen

Afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Wil je daarbij de gewenste dagdelen doorgeven? Wij zijn iedere dag beschikbaar voor gesprekken behalve op vrijdagmiddag. Wij nodigen je zo snel mogelijk uit via de mail. Mocht je binnen 2 werkdagen geen reactie van ons hebben gehad, laat het ons weten via groningen@leerwerkloket.nl. Hou er rekening mee dat onze uitnodiging onbewust in je spambox terecht kan komen. Graag tot ziens! 

 

Situatie
Gesprek op de vestiging of telefonisch
Wij bieden je de keus tussen een persoonlijk gesprek op de vestiging en een telefonisch adviesgesprek.
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  groningen@leerwerkloket.nl