Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Flexibiliteit is erg belangrijk geworden. Flexibele werktijden en werkplekken, maar ook flexibiliteit in je loopbaan. Voor werkgevers worden skills en competenties steeds belangrijker. Wil je iets anders maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen in je zoektocht.

De Noordelijke banenbeurs

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Martiniplaza, Groningen

Vind jouw droombaan! Werkgevers zijn op zoek naar jou! In een informele sfeer maak je al snel contact met werkgevers. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière of loopbaan, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Geen zorgen, De Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart in de MartiniPlaza in Groningen heeft alles wat jij nodig hebt om jouw volgende uitdaging te vinden. Met meer dan 100 topwerkgevers uit diverse branches in Noord-Nederland bieden wij een unieke kans om kennis te maken met potentiële werkgevers en te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Of je nu een ervaren professional bent, net bent afgestudeerd  en je bent op zoek naar o.a, technische banenbanen in de zorg, werken bij de overheid of banen in de ICT? De Noordelijke Banenbeurs heeft het allemaal. En daarbij is er ook aandacht voor opleiding en omscholing. Naast de ontmoetingen met werkgevers uit Groningen, Friesland en Drenthe, bieden wij ook diverse lezingen, workshops en speednetwerken. Dus kom langs en ontdek jouw volgende stap in jouw carrière, op MBO-, HBO- en WO-niveau, want wie weet waar deze beurs jou naar toe brengt!

Waar ligt jouw hart? In de techniekzorgICT, bij de overheid of handhaving, in de dienstverlening of in het onderwijs?

Klik hier voor meer informatie

Leerwerkloket
Leerwerkloket Groningen