Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Flexibiliteit is erg belangrijk geworden. Flexibele werktijden en werkplekken, maar ook flexibiliteit in je loopbaan. Voor werkgevers worden skills en competenties steeds belangrijker. Wil je iets anders maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen in je zoektocht.

Online banenmarkt Groningen, Drenthe en Friesland

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online evenement

De Online Banenmarkt is een event dat elke eerste dinsdag van de even maand wordt gehouden in Drenthe, Friesland en Groningen. Drie uur lang is er volop interactie in een LinkedIn-groep met werkgevers, werkzoekenden, werkcoaches en uitzendbureaus. Medewerkers van de werkpleinen zorgen er tijdens het event voor dat de werkzoekenden worden gekoppeld aan mooie vacatures van de verschillende werkgevers uit de regio. Zoek je een mooie baan, dan is dit je kans!

Wat deel je?

Tijdens het event zijn er veel mensen tegelijk actief, dus het is handig dat je dan laat weten dat je werk zoekt. Wat je deelt, dat bepaal je zelf. Je kan een bericht plaatsen waarin je aangeeft wie je bent, wat je achtergrond is en wat je zoekt. Met een afbeelding of video val je mee op, dus denk er eens over na om jezelf op die manier voor te stellen.

Wat deel je niet?

Wees terughoudend met het delen van privé informatie als een telefoonnummer, e-mailadres of compleet CV.

Plaats een bericht

Plaats een bericht om aan te geven dat je werk zoek. Dat doe je door te klikken op ‘begin een gesprek in deze groep’. Via het plusje kan je een foto of video aan je bericht toevoegen. Gebruik hierbij #CV zodat je beter gevonden kunt worden. Wil je wat meer uitleg, bekijk dan de video ‘een bericht plaatsen’.

Het event

Elke eerste dinsdag van de maand wordt dit event gehouden. Het gaat om de volgende data:

  • Dinsdag 3 augustus 2021(zonder ondersteuning vanuit de werkpleinen)
  • Dinsdag 5 oktober 2021
  • Dinsdag 7 december 2021

Tussen 10:00 en 13:00 uur worden er berichten van werkgevers en werkzoekenden gedeeld. Je kunt dus regelmatig je pagina verversen om te kijken wat er voorbij komt. Zie je wat leuks, laat dan een reactie achter bij het bericht zodat je in contact kunt komen met de werkgever. Medewerkers van werkpleinen houden dit ook in de gaten en laten het je weten wanneer er een interessante vacature voor je is. Je krijgt dan een melding.

Meld je hier aan